Auxiliar per a centres dirigits a gent gran o discapacitat

Publicada: viernes, 27 de marzo de 2020

Tornar a ofertes

Descripció


necessitat urgent de contractació de persones per a cobrir substitucions de professionals d’atenció personal en centres residencials i centres diürns per a la gent gran, a les persones amb discapacitat i a les persones amb malaltia mental. Aquesta demanda va adreçada a l’alumnat major d’edat per ocupar llocs de treball on no estaran en contacte directe amb persones malaltes de COVID-19.

Vacants


30

Contingut


En concret, la necessitat de contractació va dirigida a l’alumnat dels cicles formatius següents:
CFGM Atenció a persones en situació de dependència
CFGM Cures auxiliars d’infermeria
CFGS Integració social


La possibilitat de contractació està oberta tant a l’alumnat titulat en alguna de les titulacions esmentades com alumnat en procés de formació atenent la Resolució TSF/758/2020, de 20 de març, per la qual es concreten les mesures organitzatives i de recursos humans excepcionals en l'àmbit de les residències i centres diürns d'atenció a gent gran, persones amb discapacitat i persones amb malaltia mental, així com en els serveis d'ajuda a domicili, en aplicació de la Resolució SLT/737/2020, de 13 de març, per la qual s'adopten mesures complementàries per a la prevenció i el control de la infecció pel SARS-CoV-2.
Us preguem que adreceu aquesta informació a l’alumnat del vostre centre educatiu amb l’enllaç següent https://forms.gle/RSD4BwxBPfkcWSqi8 . Les persones que estiuin interessades caldrà que omplin el formulari següent i es posaran en contacte via telèfon o correu electrònic.

Localitat, Província


BARCELONA

Nivell Formatiu i Acadèmic mínim


Estudios secundarios, Enseñanzas de grado medio de formación profesional específica

Permisos de Conduir


No se requiere ningún permiso.

Es requereix vehicle propi


No

Idiomes


No es requereix cap idioma específic.

Ocupacions


No es requereix cap ocupació específica..

Àmbits on es desenvoluparà el lloc de treball


Local

Comparteix aquesta oferta