Ofertes

Ofertes en curs o publicades per l'Agència de Col·locació

Data Títol Localitat Vacants Estat
07/03/2018 AUXILIAR DE GERIATRIA TURNO DIA
Imprescindible titulo de Auxiliar de Geriatria
BARCELONA 1 Activa Veure oferta
05/03/2018 Auxiliar Educatiu/va – Dinamitzador /a de la Caseta del Barri al Raval (Barcelona)
Cicle formatiu de Grau Superior en Integració Social, Animació Sociocultural o relacionats, o bé cursant (mínim 2 cursos acabats) estudis universitaris relacionats amb l’àmbit de l’educació.
BARCELONA 1 Activa Veure oferta
05/03/2018 COMPTABLE
Comptabilitat de societats.
BARCELONA 1 Activa Veure oferta
05/03/2018 Auxiliars Educatiu/ves de reforç pels Casals d’ estiu i Colònies amb infància (Barcelonès)
Dinamització de grups d’infants de 3 a 12 anys en risc d’exclusió social. Participar en el disseny de la programació, realització i avaluació de les activitats socioeducatives al casal d’estiu i les estades de colònies sota la supervisió de l’educador/a. Coordinació i animació de l’equip de voluntaris i alumnes en pràctiques Preparació, manteniment i gestió dels materials i espais del projecte.
BARCELONA 1 Activa Veure oferta
05/03/2018 Busquem Auxiliars Educatius/ves de reforç pels Casals d’estiu i Colònies amb adolescents (Barcelonès)
Dinamització de grups d’adolescents de 12 a 16 anys en risc d’exclusió social. Participar en el disseny de la programació, realització i avaluació de les activitats socioeducatives al casal d’estiu i les estades de colònies sota la supervisió de l’educador/a. Coordinació i animació de l’equip de voluntaris i alumnes en pràctiques Preparació, manteniment i gestió dels materials i espais del projecte.
BARCELONA 1 Activa Veure oferta
05/03/2018 Busquem Educador/a responsable de la dinamització de la pista Negra del barri del Raval (Barcelona)
Dinamitzar la pista esportiva Negra i a tots els nens/es i joves que fan ús de les instal·lacions Titulació universitària en Educació Social, Treball Social, Magisteri, Pedagogia, Psicopedagogia o altres estudis equivalents del camp social o experiència professional equivalent. Es valorarà formació en activitats esportives i coneixements relacionats amb el treball comunitari, promoció participació social del veïnatge, la convivència, l’espai públic i la immigració.
BARCELONA 1 Activa Veure oferta
05/03/2018 Auxiliars Educatius/ves de reforç pels Casals d’estiu i Colònies amb adolescents a Salt (Girona)
Dinamització de grups d’adolescents entre 12 i 16 anys anys en risc d’exclusió social. Participar en el disseny de la programació, realització i avaluació de les activitats socioeducatives al casal d’estiu i les estades de colònies sota la supervisió de l’educador/a. Coordinació i animació de l’equip de voluntaris i alumnes en pràctiques Preparació, manteniment i gestió dels materials i espais del projecte.
BARCELONA 2 Activa Veure oferta
02/03/2018 TÈCNIC ADMINISTRACIÓ I SECRETARIA
Cerquem candidats que puguin desenvolupar les funcions administratives en coordinació amb la direcció executiva de l'entitat i de secretaria de l'organització. Persones endreçades, amb atenció al detall, amb vocació de servei, amb iniciativa, autonomia en el treball i amb capacitat de desenvolupament personal.
BARCELONA 1 Activa Veure oferta
28/02/2018 MECÀNIC PER RECTIFICADORES DE CONTROL NUMÈRIC
Formació tècnica relacionada amb producció per mecanitzat, manteniment o similar.
MARTORELLES 1 Activa Veure oferta
02/02/2018 Administrativa
Titulación en: Administración
LLINARS DEL VALLES 1 Activa Veure oferta
02/02/2018 Educador/a Social
Titulació universitària en Educació Social, Treball Social, Magisteri, Pedagogia, Psicopedagogia o altres estudis equivalents del camp social. Amb títol de Director/a d’activitats de lleure. Imprescindible disposar del Certificat d’antecedents de delictes sexuals.
BARCELONA 1 Activa Veure oferta
09/01/2018 AUXILIAR ADMINISTRATIVA
EMPRESA DE SERVEIS A LA TERCERA EDAT PRECISA AUXILIAR ADMINISTRATIVA
BARCELONA 1 Activa Veure oferta
13/12/2017 PRÁCTICAS COMUNICACIÓN
Técnico/a de comunicación - Comunicados y boletines internos de comunicación - Supervisión y coordinación de otras newsletters de Unidades Comerciales - Plan de comunicación interna: - Diseño gráfico de campañas - Intranet:
BARCELONA 1 Activa Veure oferta
13/12/2017 COMERCIAL
Comercial con estudios mínimos de Grado medio y Inglés Experiencia demostrada en el sector de ventas de 2 años, y con capacidad para crear su propia cartera de clientes, sector de comunicaciones. Precisamos una persona con buena presencia, capacidad para conectar con el cliente, ordenada y metódica. El primer año viajará a nivel nacional .
BARCELONA 1 Activa Veure oferta
13/12/2017 INFORMÁTICO
TÉCNICO/A DE SOPORTE INFORMÁTICO con Inglés nivel medio/alto i titulación en Ingeniería o Grado Superior Informática (administración de sistemas) Dar soporte e instalación a los usuarios Instalar los equipos / productos nuevos Reparar los equipos / productos. Realizar el mantenimiento preventivo de los productos y equipos Verificar que los trabajos realizados queden de acuerdo con los solicitados. Resolver con los niveles de calidad comprometidos las incidencias que plantee el usuario / cliente. Documentar y realizar las actividades según los procedimientos establecidos.
BARCELONA 1 Activa Veure oferta
Pàgina 7 de 14